High Summer Collection

Zo nu en dan zetten we een populair merk bij ons centraal. Dit keer in de spotlight: het bekende Nederlandse Lofty Manner! Ben jij ook zo benieuwd wat de nieuwste collectie ons brengt? Lees het hier!

Voor de High Summer-collectie is er gebruik gemaakt van verschillende kleurenpaletten. Zo zien we voor drop 1 een kleurenpalet van Hot Pink, Peach en White. Drop 2 bestaat uit de trendkleur Olive Green afgewisseld met een echte zomerkleur als accent kleur: Baby Yellow. Uiteraard worden deze accentkleuren gecombineerd met basiskleuren zwart en wit voor een mooi contrast.

De High Summer-collectie bevat de ultieme musthaves waar je garderobe deze zomer om vraagt: veel maxi jurken, jumpsuits, midi en maxi rokken met volants en ruffles. Er is gebruik gemaakt van stoffen zoals viscose en katoen, dat zorgt voor extra comfort en bewegingsvrijheid.

Ontdek hier bij My Way unieke everyday designs die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Maak je klaar voor “warme kleurcombinaties. Signature prints. Statement details."

9 June 2022