076-5012256 info@myway-fashion.nl

Een goede jeans is essentieel voor elk seizoen. Hoewel je misschien een favoriet paar hebt waar je altijd naar reikt, is het ook leuk om af en toe uit eens je denim-comfortzone te stappen. De laatste trends laten een opkomst van lossere modellen zien, die niet alleen heerlijk zitten, maar ook talloze vernieuwende stylingsmogelijkheden met zich meebrengen. Bij My Way vind je uiteraard de fijnste nieuwe modellen. Komen ze!

De flared jeans is dit jaar veelvuldig te zien en in verschillende stijlen verkrijgbaar. Van alle spijkermodellen flatteert de flared het meest en geeft het de illusie van het perfecte zandloperfiguur. Laat je benen eindeloos lijken met een mooi paar hakken eronder in combinatie met een classy blouse of top voor een avondje op stap en maak af met een mooie blazer. Of kies voor een klassiek eenvoudig T-shirt of overhemd erboven en vlotte sneakers, boots of sandalen eronder op een casual moment.

Zoals de naam al doet vermoeden, zit de High Waist jeans hoger in de taille met een prachtig silhouet tot gevolg, waarbij vrouwelijke rondingen perfect uitkomen. Het resultaat? Een smallere taille en rondere billen. Kleinere vrouwen profiteren bovendien van deze pasvorm, omdat het groter doet lijken, terwijl de ellenlange benen van langere vrouwen nóg langer zullen lijken. Win-win als je het ons vraagt. Ga voor combi’s met tops en blouses die makkelijk in de jeans kunnen worden gestopt om je taille te accentueren.