Lente trends

Na maanden van donkere ochtenden zijn we bij My Way uitzinnige over de komst van de lente, waarin niet alleen het zonnetje zich af en toe al laat zien, maar ook onze rekken vollopen met de leukste voorjaarscollecties. Van prachtige prints tot zachte kleuren; de lentemode is optimistisch en brengt een hele reeks aan nieuwe inspiratie met zich mee. Bekijk onze meest recente aanwinsten van fijne merken als Noisy May of Lofty Manner voor een instant goed gevoel.

De ontwerpen van Noisy May zijn allemaal even trendy, origineel, draagbaar en ideaal voor het voorjaarsseizoen. Van hippe pasvormen als oversized en flared tot cropped of mouwloze modellen, afgewisseld met toffe logo’s, heerlijke kleuren en lenteproof prints; Noisy May weet wat we willen dragen dit seizoen!

Zie er deze lente altijd geweldig uit op een moeiteloze manier met de voorjaarscollectie van Lofty Manner. Bij dit populaire merk vind je voor elke gelegenheid wat deze lente en dat komt goed uit nu we ook weer van alles mogen. Experimenteer met perzik en zonnige geeltinten als kleurenpalet en shop je de mooiste romantische ruffles, leukste jurkjes, rokjes en prints, allemaal in de sfeer van de prachtige Portugese stad Lissabon. É primavera!

31 March 2022