Maxi

15-03-2020
De maxi trend zet gestaag door: Lange jurken en rokken zijn ook dit seizoen weer onmisbaar! Uiteraard in een leuke print passend bij jouw persoonlijkheid en stijl.

Classy Safari

01-03-2020
Ontdek het nieuwe thema Classy Safari van Expresso nu bij My Way Fashion! Heel veel mooie pakken, tops en jurken in naturel tinten en speelse dessins. Bekijk de nieuwe collectie nu bij My Way!

Moments to collect

16-02-2020
Moments to collect!! De nieuwste Moments collectie van My Jewellery is binnen! Vanaf nu ook verkrijgbaar in ons filiaal in Valkenswaard. Bekijk de spiksplinternieuwe collectie met een ruim aanbod van sieraden met bedels! 

Neon vs pastels

02-02-2020
Van pretty pastels tot felle neon kleuren! We houden van contrasten dit jaar en daar springt Only goed op in! Maak je klaar voor een spannend modeseizoen boordevol verrassende prints en heldere kleuren. Kom snel een kijkje nemen in Valkenswaard of Etten-Leur en laat je adviseren welke kleuren jou het best staan!

New arrivals

19-01-2020
De nieuwste collecties stromen binnen en dat betekent alvast shoppen voor volgend seizoen! Zie hier de prachtige maxi jurken van Vero Moda. Iets te luchtig voor in de maand januari? Nee hoor! Eenvoudig te combineren met een mooi gebreid vest, een dikke panty en stoere boots! Laat je adviseren in de winkel voor nog meer leuke outfits!