My Way / Etten-leur

Etten-leur


MY WAY FASHION & SHOES ETTEN-LEUR

My Way  is een dames belevings-modewinkel op een markante locatie in het overdekte winkelcentrum van Etten-Leur tegenover H&M. De winkel heeft een oppervlakte van 330m2 en is speels gebouwd. De etalages zijn echte eye-catchers en geven een goede indruk van wat je binnen bij My Way mag verwachten. 

Het interieur straalt gezelligheid uit en doet warm aan en nodigt zeker uit om eens lekker rond te kijken. Er zijn veel "vintage-elementen"  in de winkel verwerkt, zoals een chesterfield bankstel, werkbanken, oude tafels, ruwstenen muren, tapijten en stoere verlichting. Het kassablok is zeer opvallend: een mengelmoes van modern en "oud".

De beleving van de klant staat dus centraal. Of het nu gaat om de gezellige "vintage" uitstraling, de geurbeleving, de manier van presenteren: alles is op elkaar afgestemd om het de klant naar de zin te maken en zich prettig te voelen. Vanzelfsprekend word je, indien gewenst, bijgestaan door uiterst klantvriendelijk en vakbekwaam personeel. 

Bij My Way draait alles om de klant.


Naast een uitgebreid aanbod aan kleding, verkoopt My Way ook een ruim assortiment schoenen.
De collecties worden wekelijks uitgeleverd, dus er is continu vernieuwing in de winkel. Momenteel verkopen wij de volgende damesmerken:

Kleding:
Esprit, Vero Moda, O.N.L.Y, Angels, Tramontana, Angels en Expresso.

Schoenen:
Tango shoes & Only shoes

Byoux
:
Azone, Red Temple, etc.

Alle reden om My Way te bezoeken: een grote kans dat je bij ons zult slagen.
Bezoek ons ook op Facebook en like ons! Dat kan via de homepagina van onze website of op www.facebook.com/mywayfashion

Contactgegevens:
My Way fashion & shoes
Winkelcentrum 8
4873AA  Etten-Leur
076-5012256
mywayettenleur@live.nlOnze merken